20 saveta Dženifer Lopez o fitnesu i ishrani koje vredi usvojiti!


Iako ima 50 godina, na izgledu mogu da joj pozavide i mnogo mlađe devojke. Njen način života je prilično zdrav, a ona je disciplinovana, pa retko kad krši pravila.

Ovim principima se Dženifer Lopez vodi, a mi možemo da zaključimo da definitivno imaju efekta. Ove savete vredi usvojiti.

Trbušnjaci su njena svakodnevna rutina
Ne prođe ni jedan dan da ne odradi berem 3 serije po 50 trbušnjaka. Uvek uspe da nađe nekoliko minuta vremena da odradi ovu vežbu koja je, kako kaže, zaslužna za njen savršeno oblikovan stomak.

Izazovi sebe
Dženifer i njen verenik praktikuju vrlo često 10-o dnevne izazove tokom kojih se odriču svega što goji. "Sve što ima puno šećera ili ugljenih hidrata, ne dolazi u obzir", objasnila je ona.

Fotografišite svoj napredak
Ona s vrmena na vreme napravi fotografiju kako bi mogla da vidi napredak. Kaže da ovaj trik motiviše i daje snagu da nastavi dalje.

Ples oko šipke
Kaže da je ovo najbolj vid treninga. Osim što sagoreva neverovatan broj kalorija, vrlo je i zabavno. 
Izbegavajte hranu punu aditiva
Koliko god da je moguće, ona se trudi da izbegne hranu koja u sebi sadrži rafinisani šećer i druge aditive. Organska hrana je nešto čega se pridržava.

Kafa bez kofeina je njen izbor
Dženifer tvrdi da godinama nije unela kofein u organizam.

Alkohol je za nju zabranjen
Sebi dozboli po koju čašu vina, s vremena na vreme, ali to je sve.

Proteini su osnova njene ishrane
Jaja i meso su njen najčešći izbor, jer je svesna koliko proteini dobro utiču na organizam, razvoj mišića, ali i na samo zdravlje.

Pronađite nekoga ko će vam biti podrška
Ona strast prema sportu deli sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom, pa zato vrlo često zajedno odlaze u teretanu. Kaže da je vrlo važn imati pored sebe nekog ako će da vas motiviše kada posustanete. "U paru se rade intenzivniji treninzi", kaže ona. 
Redovan odlazak u teretanu je obavezan
Njoj se retko kad desi da preskoči neki trening. Tri odlaska nedeljno u teretanu su za nju uobičajena.

Ne zaboravite na vežbe za zadnjicu
Tajna njene savršeno izvajanje zadnjice leži u napornim treninzima. Ako želite zadnjicu kao njenu, bacite se na ozbiljne vežbe i sve je dostižno.

Hidriranje je važno
Ona se trudi da unese dnevno oko 2 litre vode.

Započnite dan smutijem
Svako jutro ona ima istu rutinu. Smuti umesto kafe je obavezan. U zavisnosti koje voće i povrće ima u frižideru, takav smuti i pije, a tvrdi da razbuđuje bolje od kofeina

Ručak i večera obiluju salatama
Trudi se da veći deo obroka bude neka salata. Povrće će vas zasititi, pa ćete manje pojesti ostale hrane.

Koštunjavi plodovi za užinu
Šaka badema ili lešnika je njen izbor za užinu. Ovo voće će vas brzo zasititi i smanjiti iznenadne napade gladi između obroka. 
Počastite se ponekad
Iako vodi vrlo zdrav način života, kada oseti potrebu za nekim slatkim zalogajem, dozvoli sebi da pojede sladoled ili čokoladicu. "Od svega je ponekad dobro napraviti odnor, pa i od zdravog načina života"

Muzika koja motiviše
Naporni treninzi lakše se podnose uz dobru muziku. Izaberite svoje omiljene melodije i pravac u teretanu.

Strpljenje pre svega
Ne očekujte da rezultati budu vidljivi već nakon nedelju dana. Za gubljenje kilograma je potrebno vreme, zato budite strpljivi.

Budite samouvereni
"Koliko god kilograma da imate, osećajte se dobro u svojoj koži. Život je kratak da bismo ga trošili na pronalaženje mana". Ukoliko poverujete da možete da promenite život na bolje i odreknete se loših navika, to će se i desiti.

Pronađite idealno vreme
Vežbajte ondakada vama to odgovara, bilo da je veče ili jutro. Vreme nije presudno za postizanje rezultata, već intenzitet treninga.
stil.kurir.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar