VJENČANICA JE NESTVARNA: UDALA SE HAZAN, OMILJENA GLUMICA IZ TURSKE SERIJE 'FAZILET I NJEZINE KĆERI'


Turska glumica Deniz Baysal (28), koja u seriji “Fazilet i njene kćeri“ tumači lik Faziletine starije kćeri Hazan, u petak je nakon dvije godine veze stupila u brak s turskim pop glazbenikom, solistom grupe Kolpa, Barışom Yurtçuom (36).

Vjenčanje je održano u mondenome turskome ljetovalištu Çeşme na Egejskome moru, u restoranu “The beach of Momo“ koji je omiljeno okupljalište slavnih i bogatih Turaka. Mladenci su sudbonosno “da“ izrekli u bajkovitoj atmosferi pješčane plaže uz plameni zalazak sunca. Raskošnu vjenčanicu koju je nosila Deniz kreirala je poznata turska dizajnerica Zelia Kazar za liniju vjenčanica modne kuće “Sagaza Couture“. Prekrasnu dijademu koja je krasila mladenkinu dugu, bujnu kosu, potpisuje Gaios design, kuća specijalizirana za ukrase za kosu koje izrađuju isključivo po narudžbi. 

Pripreme za sam čin vjenčanja, Deniz je objavila u storyiju na svome instagram profilu gdje je prati 2,8 milijuna obožavatelja. Deniz i Barış upoznali su se početkom 2017 na snimanju video spota pjesme “Tasma“, u kojem radnja prati budući par u opasnoj erotskoj igri, Deniz je domina a Barış njen podložni sluga. I sam naziv pjesme u prijevodu znači “pseća vodilica/ogrlica“, a fatalna privlačnost među njima je nedvojbena. 

Prema riječima Deniz Baysal, Barış je prvi muškarac koje je unio sigurnost u njen život. Naime, glumica se od svoje pete godine borila sa strahom od napuštanja uzrokovanog razvodom roditelja i odlaskom njenog oca. Taj se strah najviše reflektirao na veze s muškarcima, “ako me ostavio otac, to će učiniti i drugi muškarci“, a uspjela ga se riješiti s alternativnom istočnjačkom terapijom reiki, koju je pohađala nekoliko godina.gloria.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!