Učite od najboljih: Victorijine anđelice otkrile trikove za savršen selfie


Ako itko zna kako se radi najbolji selfie, onda su to sasvim sigurno najpoznatije svjetske ljepotice - slavne Victorijine anđelice.

Upravo zato svoje su trikove, u razgovoru za "W magazine", otkrile Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Karlie Kloss i Candice Swanepoel.
Ako ne želite izgledati ukočeno na fotografijama, Candice Swanepoel savjetuje da razbarušite kosu, dok je prema Karlie Kloss najbitnije pronaći dobro svjetlo. Upravo zato podignite telefon malo više, a ako nju pitate, nije na odmet ni da kameri "pošaljete pusu".

Alessandra Ambrosio najviše voli zavodljive selfieje, a smatra da ih je najlakše snimiti ako glavu nagnete lagano u stranu kako biste vizualno izdužili vrat, ali i istaknuli bradu.

No, ako pitate Adrianu Limu, najvažnije je da sami shvatite koji vam je najdraži dio vašeg lica te da upravo to nastojite istaknuti na svojim fotografijama.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...