STRPLJIV MODNI STILIST: I sa 73 godine Rambo s kćerkom bira torbice


Sophia Rose Stallone (23), najstarija kći legendarnog glumca Sylvestera Stallonea (73), dala si je oduška na obiteljskom putovanju u Rim, a u glamurozni šoping povela je - samo oca.

Sophia Stallone tatina je mezimica - slavnog je oca povela u šoping po užem središtu Rima, a paparazzi su ih uhvatili u butiku kuće Chanel, gdje je nakon pomnog biranja kupila novu "tote" torbicu.

Sophia, koja je još studentica na kalifornijskom sveučilištu, izgledala je vrlo "stajliš" u crnoj haljini posutoj bež cvijećem, dužine do pola listova i s tankim naramenicama. Uz haljinu je kombinirala kožnate smeđe sandale, otvorene na prstima i s remenčićem oko gležnja te na srednje visoku petu. Sylvester je pak bio naočit u trapericama i najobičnijoj crnoj kratkoj majici, te crnim tenisicama, a pogled je na ulici cijelo vrijeme skrivao ispod tamnih naočala.
 
Vitalnog 73-godišnjeg glumca koji je utjelovio legendarnog Rockyja odnosno Ramba, mnogi su po Rimu prepoznavali pa su na ulici na trenutke izazivali histeriju, no bili su opušteni te su se samo blago smješkali znatiželjnicima oko sebe.


Ovog ljeta, početkom srpnja, Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin s kćerima Sistine, Sophijom i Scarlet posjetili su Split, Brač i Vis, a sada je na redu istraživanje čari naših prekomorskih susjeda.gloria.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE