LJUBAV BEZ GRANICA: Dirljiva priča legendarnog rokera koja vraća veru u ljubav!


Njihova bračna zajednica jedna je od najdugovječnijih u svetu šou biznisa.

"Naša ljubav je sve jača sa godinama. Kada pogledam unazad, brak je definitivno najbolja stvar koju sam uradio. Trideset godina zajedničkog života još je veći uspeh kada se uzme u obzir da početak nije bio obećavajući".

Dorotea je naišla na bes javnosti i fanova kada su ona i Džon, tada 27-godišnjak na čelu najvećeg benda na svetu, pobegli i venčali se u tajnosti. Bio je to potez koji je izazvao masovnu histeriju njegovih obožavateljki  koje nisu mogle da se pomire sa činjenicom da njihov idol više nije slobodan.

"Kada sam se vratio iz Las Vegasa moj menadžer je bio besan. Rekao mi je 'miljenik Amerike se oženio. To nije dobar potez za karijeru" , seća se harizmatični roker koji je tada nosio titulu najvećeg seks simbola.
Vest da joj se sin tajno oženio šokirala je i njegovu majku."Ne, mama nije bila nimalo impresionirana" , dodaje. Njegov brak toliko je potresao sve da se i bend skoro raspao.

"Mnogi su pokušali da unište nešto predivno", priseća se Džon koji je morao da pronađe način kako da zadrži svoj status seks simbola, sa jedne strane i ulogu supruga sa druge strane. Ubrzo nakon što je javnost saznala za venčanje, bend je otišao na turneju u Australiju i tokom televizijskog intervjua voditelj je pitao pevača šta njegov ulazak u brak znači za njegove obožavateljice.

"Sada sam oženjen i moram biti vrlo diskretan. To je bio loš dan, bio sam jako pijan", rekao je Džon tada. Trideset godina pose roker priznaje da je ta izjava bila samo gluma sa kojom je želeo da povrati obožavateljke i uveri kolege iz benda kako bi mislili da taj brak nije ozbiljan. Istina je da je Džon bio potpuno zaljubljen i odlučan da i njegov brak i karijera uspeju.

"Dorotea i ja  smo bili vrlo srećni i osećali smo se dobro iako smo postali svetska vest", otkriva on i dodaje: "Ona je moj oslonac, stena moje porodice i moje karijere. Zahvalan sam što u životu imam takvu osobu u koju imam poverenja i koju zaista mnogo volim".
Dok još nisu bili u braku, Dorothea je bila ta koja mu je pomogla da preživi jedno od najtežih razdoblja u karijeri 1986. godine kada je budućnost benda bila pod zankom pitanja, a turneja Slippery When Wet je tek bila započeta. Džon se borio s depresijom, a kada mu je bilo najteže čak je razmišljao i o tome da sebi oduzme život. Broj koncerata bio je suludi, a njihov tim agenata je bio opijen količinom novca koji su dobijali da uopšte nisu razmišljali o tome da bi bilo ljudski članovima benda dati i malo odmora.

Na toj turneji Bon Džovi je odradio 240 koncerata, vratio se kući i odmah počeo da radi na četvrtom studijskom albumu. Zatim su se opet vratili na turneju i odradili još 240 koncerata. Za frontmena, to je jednostavno bilo previše.

Kao i tada, njegova voljena Dorotea i danas ga prati na turnejama. Par se upoznao još u srednjoj školi kada su i započeli vezu, a kao "tajnu" uspeha njihove ljubavi Dorotea vidi činjenicu da su oboje odrastali na isti način, istim ritmom i u istom okruženju. Džon pak kaže da je za uspeh njegovog braka najviše zaslužna žena s kojom se venčao.

"Ona je ono što celu porodicu drži na okupu. Ja sam ludi vizionar oko kojega sve leti, a šavovi se raspadaju. Ona je ta koja me prati sa koncem i iglom, i koja sve drži na mestu"
Jako se trudimo da našoj deci pružimo normalan život, otkriva Dorotea. Biti supruga rok zvezde nije lako i Dorotea je svesna da i danas mnoge žene luduju za njenim mužem, ali ona se zbog toga ne brine. Naprotiv, kaže da je srećna što njen suprug i dalje ima puno obožavateljki.

"Mislim da je super što vole njihovu muziku. Vole bend i jako su lojalne".

"Nemam ljubavnicu sa strane ili drugu porodicu na drugom kraju grada. Nikada o meni nećete pročitati tu priču. Ne žalim zbog takvog stila života", izjasnio se pevač.

Ipak, ni njihova ljubav nije bila "imuna" na probleme, pa je tako par raskinuo nakon četiri godine veze kada je Bon Džovijeva slava procvala i bend je otišao na turneju promovirajući drugi studijski album.

Razdvojenost je učinila svoje. Slavni lepotan u javnosti se tada pojavljivao u zagrljaju glumice Diane Lane, ali na kraju se ipak pomirio s ljubavi svog života. Nakon završetka turneje vratio se u New Jersey i otišao pred kuću svoje bivše djevojke.

"Rekao sam joj da mora da pođe sa mnom i da želim opet da budem sa njom. Upalilo je", otkrio je romantični roker.

I on i njegova supruga su svesni da je njihov brak redak u svetu šoubiznisa i Džon je ponosan što može da pokaže da ne nije svaki brak osuđen na propast.

"Nekako sam postao pojam za rok zvezdu u dugom braku. Prihvatam tu 'titulu'i  jako sam srećan svojim načinom života", zadovoljno zaključuje on.
stil.kurir.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...