Kakve žene muškarci nikada ne zaboravljaju?


Jedna stvar je udovoljiti muškarcu, a sasvim druga impresionirati tako da vas celog života pamti.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih muškarci nikada ne zaboravljaju stare ljubavi i žene sa kojima su proveli određeno vreme.

Prema priznanju jačeg pola otkrivamo vam u nastavku...

Osetljive i ljubazne
U doba feminizma, jači pol je osuđen na jake i žene sa jednakim pravima. Međutim, i muškarci imaju osećanja i ponekad im je potrebno da razgovaraju (ili čak plaču) da bi bili shvaćeni. Najverovatnije, ako ga tešite i ponašate se kao prijatelj, a ne sano kao ljubavnica neće vas lako zaboraviti. Budite jake i svoje, ali imajte na umu: devojka koja zna slušati i davati savete može otvoriti bilo koja vrata.

Nezavisna
Vekovima su muškarci toliko navikli da budu rudari, ratnici i cool biznismeni da nisu primetili kako se svet promenio. Stoga, uspešna nezavisna osoba sa direktorskim položajem, bankovnim računom, poslovnom oštroumnošću u štiklama Saint Laurent još uvek kod mnogih izaziva kulturni šok. Uglavnom se plaše takvih žena - međutim, ne prestaju da sanjaju o njima noću.

Neprihvatanje
Muškarci su kao deca - sanjaju o vozu, koji im majka nikada nije kupila. Odbili ste ga: njegov san se slomio, vrh nije osvojen, rana je u srcu, a samopoštovanje je uglavnom slomljeno - prirodno je da će se on toga setiti. 
Smisao za humor
Ne, nije neophodno da budete komičar: možda će fontana šala s vaših usana samo uplašiti čoveka. Ali duhovite šale, veselo raspoloženje i samo-ironija privlače poput magneta. Takve blistave osobe nikada se ne zaboravljaju.

Predivan izgled i duša
Negovana, lepa odeća i magična linija kuka - ovo je predivno. Ako se ispostavi da interesi, karakter i životni principi budu tako lepi i živopisni kao i izgled, to je impresivno. Ovo je retkost - i zato takve žene dugo ostaju u sećanju, a gomile praznih modnih lepotica se odmah zaboravljaju.
zenskimagazin.rs

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!