Jedna od najbolje odjevenih glumica na svijetu okretala glave u senzacionalnoj haljini


Slavna glumica i nekadašnja Miss svijeta Priyanka Chopra svakim svojim pojavljivanjem u javnosti modne stručnjake ostavi bez riječi. Lijepa Indijka jedna je od onih žena koje su u svakom trenutku besprijekorno dotjerane, čak i kada prilika ne zahtjeva isto, a ništa drugačije nije bilo ni na nedavno održanoj dodjeli nagrada Couture Council Award u New Yorku

Koncil modnih dizajnera dodijelio je nagradu čuvenom dizajneru cipela Christianu Louboutinu za doprinos modi. Na dodjeli nagrada okupio se veliki broj slavnih osoba, a podršku je dizajneru došla pružiti i indijska glumica Priyanka Chopra. Lijepa glumica na dodjelu modnih nagrada stigla je bez pratnje supruga, devet godina mlađeg pjevača Nicka Jonasa.

Lijepa Indijka i slavni pjevač proglašeni su najbolje odjevenim osobama u 2019. prema izboru časopisa People, a to je ujedno i prvi put da je tu laskavu titulu odnio jedan par.

To nimalo ne čudi, obzirom da slavnu glumicu nikada nismo vidjeli u javnosti loše odjevenu. Bivša misica uvijek izgleda besprijekorno, a njezin stajling koji je odabrala za dodjelu modnih nagrada obara s nogu. 
Chopra je zablistala u prekrasnoj asimetričnoj haljini na resice u kombinaciji plave, crne i bijele boje s potpisom brenda Monse, poznatog po osebujnim, ženstvenim kreacijama originalnog dizajna. Elegantna haljina na jedno rame lagano prati liniju tijela, suptilno naglašavajući figuru, dok duge resice daju 'wow' efekt.

Cjelokupan stajling glumica je upotpunila bijelim slingback štiklama s potpisom Christiana Louboutina, prstenom brenda Colette i naušnicama dizajnerice Deborah Pagani.
tportal.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE