Boja vina u street style izdanjima koja želimo kopirati


Svaka modna sezona na stilski radar postavlja određene krojeve, materijale i nijanse.

Za (pro)ljetne dane vežemo pastelne nijanse, lepršave materijale i opušten dizajn, dok jesen u naš ormar donosi pletivo, boju vina i maslinasto zelenu te nešto strože krojeve.

Upravo je 'burgundy' nijansa sveprisutna u ženskim ormarima već nekoliko sezona zahvaljujući moći da istovremeno izgleda toplo i dramatično, no i zavodljivo i elegantno. Profinjen dojam koji ostavlja čini je nosivom i u večernjim izdanjima.

Osim uz crnu koja ju odlično naglašava, lijepo izgleda u duetu s bijelom bojom, dok će ružičasta biti odlična baza za primjetne color block priče.

Stylish look će dobiti i uz omiljeni jeans, kao i zemljane tonove, a osim u obliku trendi komada, možete ju nositi i u vidu modnih dodataka te tako suptilno dati izdanju jesenski prizvuk. Nosit ćemo ju u zadnjim danima ljeta, ali i s prvim dolaskom jesenskih temperatura. Ove kombinacije sjajan su šalabahter za oba godišnja razdoblja.










Piše: bonjour.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...