5 savršenih tekućih pudera za prirodan make-up


U svijetu ljepote često se vodimo pravilom “manje je više”, stoga smo izdvojili pet najboljih tekućih pudera za elegantan i prirodan izgled!

Pronaći savršen puder u moru različitih vrsta i formula, ponekad može biti težak zadatak, no mi smo tu da pomognemo! Ako ste ljubiteljica make-upa i volite istaknuti svoju prirodnu ljepotu, ovo je članak za vas. Donosimo pet najboljih tekućih pudera koji će pokriti sve nepravilnosti, istovremeno zadržavajući prirodan izgled vašeg lica!

1. Too Faced - Dew You Foundation

Osim što će vašem licu dati prirodan i svjež izgled, ovaj tekući puder ima i hidratizirajuću formulu koja neće isušiti vašu kožu. Dolazi u čak 20 različitih nijansi te je vrlo dugotrajan.

2. Urban Decay - Stay Naked Weightless Liquid Foundation

Ovaj vodootporan tekući puder trajat će vam čak do 24 sata, a izgledati kao da ste ga tek nanijeli. Njegova jedinstvena i prozračna formula osigurava prirodan izgled i lagan osjećaj na koži koji će vas oduševiti.

3. MAC - Studio Waterweight SPF 30 Foundation

MAC tekući puder oduševit će vas svojom formulom koja skriva sve nepravilnosti te istovremeno hidratizira i hrani kožu lica. Savršen je za sve tipove kože, a vašem će licu dati prirodan izgled.

4. Revolution - Conceal & Hydrate Foundation

Ovaj puder obogaćen je hijaluronskom kiselinom koja hidratizira kožu i vraća joj zdravi sjaj, a odličan je za sve tipove kože. Istaknut će vašu prirodnu ljepotu, ali i odlično sakriti sve nepravilnosti.

5. Nyx - Bare With Me Tinted Skin Veil

Nyxov Bare with me tekući puder savršeno će izjednačiti vaš ten i koži dati sjajni, prirodni završetak. Njegova lagana formula osigurava lagano nanošenje i prozračan osjećaj na koži koji će vas oduševiti!
cromodacom

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...