Jessica Alba i Gigi Hadid potvrdile veliki trend za prijelazno doba


Iako ljeto još traje, slavne trendseterice već su spremne za njegov kraj.

Manekenka Gigi Hadid i Jessica Alba snimljene su tijekom šetnje gradom u obući koja će, kako predviđaju modni stručnjaci, obilježiti prijelazno razdoblje jer se jednako dobro uklapa u ljetnu i jesensku garderobu. A riječ je o kožnim natikačama sa zatvorenim prstima i ravnim đonom. 
Glumica je još prije desetak dana snimljena tijekom šetnje Beverly Hillsom u bijelim zatvorenim natikačama koje je iskombinirala s prekrasnom crvenom satenskom suknjom midi dužine, bijelom majicom i predimenzioniranom prugastom košuljom, dok je Gigi svoje uklopila u chic večernje izdanje. 
Manekenka je odabrala sličan model natikača kao Jessica, ali u zlatnoj boji, te je njima podigla poprilično jednostavnu kombinaciju traperica s rupom na koljenu i bijelog topića. Outfitu je dašak ljetnog izgleda podarila nanizanim ogrlicama sa šarenim perlicama te je sve zaokružila torbicom u pastelnozelenoj nijansi.

A osim što su najavile hit trend za prijelazno razdoblje, manekenka i glumica dokazale su da se radi o svestranoj obući koja se sjajno uklapa u različite prilike i stilove.
index.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO