Ako poslušaš ovih 7 savjeta, ujutro ćeš se probuditi još ljepša


Da, ponekad se čini da nema šanse da se ujutro probudimo koliko-toliko normalnog izgleda – makar da ne izgledamo kao da nas je netko prožvakao. S pomoću ovih jednostavnih trikova to će ti doista uspjeti! 

1.Sve je u sastojcima 
Glikolna kiselina, vitamin A, peptidi i crvene alge potiču stvaranje stanica obnavljaju te zatežu kožu. Dodatno se preporučuje koristiti i bijeli čaj te ekstrakt kamilice.   

2. Pravi položaj
Najbolji položaj za ljepotu je spavanje na leđima. Ako lice ne dodiruje jastuk onda se ne „gnječi“ pa se izbjegnu ružne borice. Ako spavaš na leđima, glavu treba držati na relativno povišenom jastuku, jer to potiče krvotok te se tako mogu izbjeći podbuhlost i podočnjaci. 

3. Važna je i vlaga
 Tajna ljepote nalazi se u ovlaživaču prostorije. Suha koža je neprijatelj, a ako nemaš novaca za dobar ovlaživač, poslužit će i mokar ručnik na radijatoru. 

4. Mala oaza
 Napravi od spavaće sobe mali raj. U sobi nemoj imati televizor, internet ili nered. Ključ za sreću je kad se osjećaš dobro. 

5. Investiraj u svilu
  Možda se na prvu loptu svilene plahte i presvlake čine luksuzom, ali i ovaj supernježni materijal kad ležimo na njemu ne ostavlja po licu i tijelu "crte", a tako ćeš izbjeći i borice na licu. 

6. Pravilno skidaj šminku 
Nikad nemoj ići spavati našminkana! Dakle, navečer je obavezno temeljito skidanje šminke. Čak i ako trebaš 10-ak minuta više navečer u kupaonici – isplati se! 

7. Puno sna
To je svima jasno! Ako svake noći spavaš tek tri ili četiri sata, uvijek ćeš biti umorna i izgledati natečeno. Bez puno sna nema ni ljepote…
 miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!