6 ruževa koji njeguju naše usne i izgledaju odlično


Iako je sadržaj naših kozmetičkih torbica poprilično različit, ono što zasigurno možemo pronaći u baš svakoj torbici jest kvalitetan ruž za usne. Riječ je o make up proizvodu koji ima moć transformirati naš umoran izgled u tren oka te istaknuti sve ono što na svome licu volimo vidjeti, a kada u tu priču ubacimo i sjajan učinak na zdravlje i izgled naših usana, teško da će ovaj proizvod ikada pasti na samo začelje naše kozmetičke torbice!

Povratak s godišnje odmora i ostavljanje bezbrižnih dana iza sebe, nije baš lak zadatak. No, osim uživanja, visoke temperature, morska sol i suhi zrak ostavljaju ne baš tako ugodne podsjetnike kada je izgled u pitanju, pa je tako baš svim dijelovima tijela potrebna obnova. Općenito cijela priča oko skincera fokusirana je uglavnom na njegu kože lica, a za koju smo spremni i po sat vremena stajati ispred zrcala i mackati lice kremama, serumima te raditi razno razne pilinge. Iako nam se možda to tako i ne čini, naše usne također zahtijevaju jednaku pažnju i potrebu za njegom jer je riječ o iznimno osjetljivom i tankom području na koje svakako treba obratiti pozornost. Da biste usnama pružili kvalitetnu njegu, nije potrebno produžiti i ovako dugu skincare rutinu, već samo odabrati nešto kvalitetniji ruž za usne koji osim što će zaokružiti cijeli izgled, zbog svoje jedinstvene formule pružit će im sjajnu njegu.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid Lipstick  @esteelalonde


Upravo takav je i ruž Ruž Dior Ultra Care koji sadrži ulje kameline. bogate esencijalne masne kiseline i ekstrakt ulja jojobe zbog čega se sprječava gubitak vode pa su usne savršeno hidratizirane, a u galeriji smo istaknuli i druge favorite vrijedne baš svake pažnje!

Dior Lip Balm  @esteelalonde


Bobbi Brown Extra Lip Tint, Chanel Rouge Coco Flash  @esteelalonde


Clarins Joli Rouge Brilliant  @esteelalonde

fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!